A PromKing csapatról

A PromKinget országszerte a legjobb és leginnovatívabb szalagavató videós és fotós csapatának tartják.

Molnár Dániel és Molnár Manó már gyerekkoruk óta rajonganak a videózásért és fotózásért, miután 10 és 12 évesen az első kamerájukat megkapták. Kezdetektől fogva sokszor videóztak táncosokat, sok esetben világbajnokokat, így megszerették ezt a műfajt. Rajonganak a zenéért, művészetekért és táncokért, ők is többféle táncot tanultak.

Saját szalagavatóik után úgy érezték, hogy azok magasabb színvonalú videót is megérdemeltek volna, ezért létrehozták a PromKinget, mellyel olyan merőben új stílust hozott létre, amely a szalagavató videók világában eddig ismeretlen volt, ehhez foghatót korábban csak híres zenei klipekben és nagy költségvetésű TV show-kban lehetett látni. Különleges képminőségének és a látványos kamera mozgásoknak köszönhetően rövid időn belül a legnépszerűbb csapattá vált a szalagavató videózás területén és azóta is egyre népszerűbb.

Molnár Manó Szalagavató videózás

A PromKing csapata nem csak megörökíti az eseményt, hanem olyan látványos videókat készít, amelyet újra és újra meg akartok nézni, így az élmény életre szóló marad.
Bárhol filmeznek, színpadon, sportcsarnokban vagy aulában, a csapat képes kihozni minden helyzetből a legjobbat. Különleges képességük, hogy felvételeiken bárki sztárnak látszódhat és annak érezheti magát.
Egyedülálló stílusukat művészi kifinomult ízlés és mérnöki találékonyság jellemzi, amely filmes látásmóddal, és a zenei show-k látványos kamera mozgásaival párosul.

Molnár Dániel Szalagavató videózás

Minden alkalommal amikor a PromKing csapat készít videót és fotókat, Molnár Dániel és Manó személyes jelenlétével, saját kezűleg készített felvételeivel garantálja a PromKing elhíresült egyedülálló minőségét, ezért csak korlátozott számú szalagavatót tudnak vállalni, hogy garantálják a színvonalukat.

Minden elismerés és ismertség ellenére is alázattal tekintenek szakmájukra és évről évre folyamatosan fejlesztik szolgáltatásaikat már 6 éve.